15 آذر 1403

  • 1403/02/30
  • - تعداد بازدید: 79
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

تاکید امام جمعه فراشبند بر لزوم توجه به اهمیت فرزندآوری در تحکیم بنیان خانواده

در همایش خانواده، فرزند پروری و جوانی جمعیت که به مناسبت هفته ملی جمعیت در شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد، بر لزوم توجه به اهمیت فرزندآوری در تحکیم بنیان خانواده تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، امام جمعه فراشبند در این همایش، با اشاره به تغییر نگرش خانواده ها در جامعه امروز به فرزندآوری و تعداد فرزندان، گفت: در جامعه امروز نگرش خانواده ها به فرزندآوری و تعداد فرزندان تغییر کرده است و خانواده ها به تک فرزندی انتخابی گرایش پیدا کرده اند که این مسئله ساختار و روابط درون خانواده را تغییر داده و کیفیت زندگی تک فرزند را تحت تاثیر قرار می دهد.

حجت الاسلام «مجید فرج زاده فسائی» مهمترین عوامل موثر بر کاهش تمایل زوجین به فرزند آوری را تغییر نگرش خانواده ها به فرزندآوری و تعداد فرزندان، تغییر در نحوه ارزش گذاری والدین بر فرزندان، تغییر ساختار و روابط درون خانواده عنوان کرد و گفت: اهمیت فرزندآوری زمانی بیشتر می شود که پدر و مادر به سنین پیری می رسند و محیط خانه به آشیانه های ساکت و بی فروغ تبدیل می شود و به دلیل نداشتن فرزند مجبورند در خانه سالمندان یا گوشه خانه های خاموش، عمر خود را در تنهایی و رنج سپری کنند.

او، شاد کردن فضای خانواده، افزایش آرامش روحی و روانی والدین، بهبود کیفیت زندگی ازجمله ارتقای سلامت روان، سلامت عاطفی، سلامت اجتماعی و ارزش‌های معنوی و روحی، رشد شخصیت و افزایش اقتدار والدین، حفظ ثبات و پایداری روابط و کاهش آمار طلاق، عامل تولید ثروت و رشد و پیشرفت خانواده و افزایش امید و انگیزه در زوجین همگی بخشی از پیامدهای فرزندآوری در جامعه است.

حجت الاسلام فرج زاده با تاکید بر لزوم توجه به اهمیت فرزندآوری در تحکیم بنیان خانواده، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده بیشتر طلاق‌ها به دلیل نداشتن فرزند اتفاق می‌افتد وخانواده‌های صاحب فرزند به دلیل آرامش فرزند خود به طلاق فکر نمی‌کنند؛ فرزند در خانواده در واقع رابط بین پدر مادر است و آن‌ها را به زندگی دلگرم می‌کند و رابطه عاطفی میان آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

امام جمعه فراشبند، اضطراب و استرس والدین، فرزند سالاری، تضعیف روابط اجتماعی و عدم جامعه پذیری و تضعیف ارتباطات خویشاوندی را از جمله آسیب های تک فرزندی عنوان کرد.

او افزایش مشکلات اقتصادی با آوردن فرزند و نداشتن درآمد کافی، نگرانی از تامین آینده تحصیلی و امنیت شغلی فرزندان، افزایش تحصیلات و اشتغال زنان، رفاه طلبی و استقلال زنان در تصمیم گیری را از مهمترین عوامل بازدارنده زوجین از فرزند آوری در دهه اخیر بر شمرد.

امام جمعه فراشبند یکی از عوامل بازدارنده در فرزند آوری را مشغول به تحصیل بودن و اشتغال خانم ها دانست و تاکید کرد: وظیفه اصلی خانم ها، خانه داری، فرزند آوری و فرزند پروری است، اما اگر در زندگی زوجین شرایط مهیا باشد خیلی خوب است که علاوه بر فرزند آوری و تربیت فرزند به اشتغال و تحصیل هم بپردازد و این مهم احتیاج به مدیریت قوی دارد.

شرکت کنندگان در این همایش با ضرورت فرزند آوری، اسباب ضروری برای تمایل به فرزندآوری، آگاهی زوجین نسبت به ارزش فرزندآوری، سبک صحیح زندگی، اهمیت مشاوره های سلامت باروری، آثار و فواید فرزندآوری در آیات قرآن و رابطه فرزند آوری با شادی خانواده آشنا شدند.

در این همایش به شبهات و سوالات در مورد فرزند آوری نیز از سوی امام جمعه فراشبند پاسخ داده شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه
  • کد خبری : 102446
کلیدواژه